Kuntavaalit 2021 @nurmijarvi

Pidetään huolta toisistamme

Vanhemmuuden onnea

Pidetään toisistamme huolta

Nurmijärvikin taistelee koronakurimuksessa, kuten kaikki muutkin kunnat, koko maailma. Olemme melko maltillisella tasolla taudin ilmaantuvuudessa, mutta emme voi rauhoittua ja laskea puolustusta nyt. Siihen näyttäisi kaikki merkit olevan vastaan. Keski-Euroopassa sekä molemmin puolin, lännessä ja idässä, naapurimaamme Ruotsi ja Venäjä, ovat hurjissa ongelmissa koronan leviämisen kanssa. Emme siis voi vieläkään huokaista helpotuksesta.

Rokote on tulossa, se on varma, mutta milloin. Optimistisemmat arvioijat puhuvat vuodenvaihteen tienoosta. Silloin voisi olla toimiva rokote olemassa. Sen ajankohdan jälkeen voi tuotanto alkaa ja ensimmäiset rokotteet annettavissa huhtikuun tienoilla.

Suomi on varautunut maksamalla miljoonia ja miljoonia eurooppalaiseen rokotepooliin ja lisää rokotteeseen on varattu 1,4 miljardia euroa. Hurjia lukuja, mutta pakollisia kulujahan nämä ovat.

Siksi hyvät ihmiset emme voi lipsua annetuista ohjeista, etäisyyden pitämisestä sekä maskien käytöstä. Nämä ovat tuiki tärkeitä asioita joita kaikki vastuulliset kanssaihmiset tekevät, pitääkseen lähimmäisensä ja rakkaansa mahdollisimman hyvin suojassa tältä pirulaiselta

”Pessimisti näkee vaikeuksia kaikissa mahdollisuuksissa.
Optimisti näkee mahdollisuuksia kaikissa vaikeuksissa”
– Winston Churchill

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.