Kohti kuntavaaleja 2021

Kohti kuntavaaleja 2021

Ne ovat taas kohta ovella. Kuntavaalit siis. Tällä kerralla vaalit tullaan käymään suurella varmuudella “etänä” Perinteinen vaalityö ei varmastikaan tule olemaan sellaisessa roolissa kun aikaisemmin. Kehitys kehittyy ja toivottavasti tälle kerralla tässäkin asiassa tullaan näkemään digi loikka. Keskustelut ja pohdinnat loikkaavat pilveen ja blogeihin, Vlogeihin ja some alustoille.

Saatetaanpa nähdä sekin että yhä nuoremmat osallistuvat keskusteluun ja antavat oman panoksensa siitä mihin päin päätöksentekoa tulee kestävän kehityksenkin näkökulmalta viedä.

Korona aikana monet asiat ovat muuttuneet ja tulevat edelleenkin muuttumaan. Nyt tarvitaan sitä yhteistä tekemistä monella eri elämän osa-alueella. Turha nälviminen ja haukkuminen ei asiaa paranna, vaan se yhteinen tekeminen. Kinastelu siitä kuka saa “määrätä” mitä tehdään on turhaa. Jälkiviisaus kirosana ja mitä minä sanoin-asenne uskomattoman huonoa asennetta huokuva.

Tehdään näistä tulevista vaaleista ikimuoistoinen muutoksen ja demokratian esiinmarssi. Tehdään nyt se digiloikka, kaikki mukaan vaan !

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.